WWW.P-A-C.BE

WWW.P-A-C.BE

Patrick’s American Cars

Cuore L251 – Uitrusting

De functionaliteit.

De Cuore zorgt altijd voor plezier, zowel op weg naar het werk, bij de boodschappen of eenvoudigweg tijdens een ontspannende rit. Ook instappen is eenvoudig, want zowel voor- als achterdeuren openen tot 90°. En wat betreft de zithoogte hebben we ook niet gekeken op enkele millimeters : 580 mm maken U het leven gevoelig comfortabeler. Bij het boodschappen doen bewijst de Cuore dat een kleine wagen ook heel wat kan vervoeren. Open de grote achterdeur en, dankzij de lage laaddrempel, verdwijnen al uw boodschappen zonder moeite in een koffer ie veel groter is dan U wel zou denken. en indien U nog meer plaats nodig heeft, kan U makkelijk de achterbank wegvouwen, inklapbaar in twee asymmetrische delen (enkel Top-versie)

Een zeer behendige Cuore.

De minimale draaistraal van de Cuore bedraagt 4,2 m. Binnen zijn segment is dit zeker één van de laagste. Parkeren met de Cuore wordt heel eenvoudig en met één draai aan het stuur kan rechtsomkeer gemaakt worden in een nauw straatje.

De technologie van de motor.

Met goede ideeën kom je het verst. De superzuinige 1,0 l., 43 kW, 58 pk, DVVT* motor van de Cuore bewijst dit op een indrukwekkende manier. Ondanks zijn acceleratiekracht en zijn prestaties in alle soorten verkeer, verbruikt hij maar 4,8 l. benzine per 100 km (normen 1999/100/EC). De budgetvriendelijke prestaties zijn het gevolg van een elektronische injectie en bovenal van de intelligente technologie van de DVVT* motor. Zo wordt op een efficiënte manier al het rendement en het motorpotentieel van deze 3-cilinder gebruikt. Tegelijkertijd worden verbruik en uitstoot verminderd, wat zowel de omgeving als uw portefeuille ten goede komt. De Cuore is dan ook met glans geslaagd voor de fiscale Euro 4 norm.

Eenvoudig beslissen welke Cuore U op het lijf geschreven is.

Het is niet moeilijk om te beslissen welke Cuore de uwe wordt. Denk na of U opteert voor een 3- of 5-deurs, welk uitrustingsniveau U verkiest en welke kleur U verlijdt. In de 3- en 5-deurs Plus versie is de wagen standaard uitgerust met 1,0 l. motor van 43 kW, 58 pk, DVVT* Handegeschakelde 5-versnellingsbak of 4-trapsautomaat Dubbele airbag, bestuurder en passagier vooraan Zijdelingse verstevigingsbalken Digitaal klokje Opening van op afstand van het tankklepje en de koffer Grijze bekleding van de zetels in harmonie met het interieur De Cuore Top In de Top-versie biedt de 3- en 5-deurs Cuore het volgende standaard aan : 1,0 l. motor van 43 kW, 58 pk, DVVT* Handgeschakelde 5-versnellingsbak of 4-trapsautomaat Dubbele airbag, bestuurder en passagier vooraan Zijdelingse verstevigingsbalken CF veiligheidssysteem Veiligheidsgordel in de hoogte verstelbaar Voorspanner en mechanisme dat de beweegkracht beperkt Elektrisch bediende ruiten en buitenspiegels Stuurbekrachtinging met ESP Centrale deurvergrendeling Toerenteller Achterbank in 2-delen neerklapbaar Design instrumentenbord met LCD-scherm

* DVVT = Dynamic Variable Valve Timing. Dit systeem zorgt voor een computersturing van de openingstijd van de kleppen overeenkomstig het aantal toeren/minuut en de druk uitgeoefend op het gaspedaal.

equipment01 equipment02motorequipment03