WWW.P-A-C.BE

WWW.P-A-C.BE

Patrick’s American Cars

Cuore L251 – Veiligheid

Kreukelzones en een stevig koetswerk voor de veiligheid van iedereen.

Omdat U niets zou overkomen, is de Cuore perfect uitgerust. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben we de wagen onderworpen aan een groot aantal crashtests om voortdurend de veiligheid te verbeteren. Resultaat : een structuur die zorgt voor de absorptie van een impact, met lateral verstevigingen, om U van alle zijden te beschermen bij een botsing.

Dubbele SRS airbag, beschermt de bestuurder en de passagier die naast hem zit.

De nieuwe Cuore is standaard uitgerust met SRS airbags, zowel voor de bestuurder als voor de voorste passagier. Deze airbags zijn een bijkomend veiligheidselement naast de veiligheidsgordels. Elke frontale inslag wordt vliegensvlug opgespoord door een sonde die de airbag onmiddellijk in werking stelt. Een doeltreffende bescherming voor hoofd en romp. Enkel in combinatie met de veiligheidsgordel heeft de SRS airbag een efficiënte werking. Draag dus steeds je gordel. De voorste zetels zijn voorzien van 3-punt veiligheidsgordels met voorspanners en een mechanisme dat de beweegkracht beperkt SRS: Supplemental Restraint System. De airbags worden niet geaktiveerd bij lichte en zijdelingse aanrijdingen. Ook niet wanneer achteraan op het voertuig ingereden wordt of wanneer de wagen overkop gaat.

Centrale deurvergrendeling met impact gevoelig Release Systeem waardoor het risico op een bijkomend ongeval geminimaliseerd wordt. (op Top versie)

Het deurvergrendelingssysteem van de Cuore is voorzien van een impact-voeler waardoor bijkomende schade enerzijds vermeden wordt en waardoor anderzijds de inzittenden gemakkelijk geëvacueerd kunnen worden. In geval van een botsing of een ongeval worden de deuren door middel van een impact-voeler automatisch ontgrendeld. De noodlichten en de verlichting binnenin worden eveneens geaktiveerd.

safety1 safety2 safety3