WWW.P-A-C.BE

WWW.P-A-C.BE

Patrick’s American Cars

YRV – INTERIEUR

Zodra u plaatsneemt in de cockpit, nemen het sportieve dashboard en de omhullende voorzetels u mee op reis.

Panoramische speakers toveren het geluid langs de voorruit tot achterin. Zodat iedereen onderweg mee kan zingen, ook tegen kruissnelheid op de autosnelweg.Verhoogde stadion-zit geeft achterpassagiers vrij gevoel.

De YRV hecht duidelijk meer belang aan comfort dan gebruikelijk in compacte wagens. Zo zijn de achterzetels 75 mm hoger dan de voorzetels geplaatst.

Uitzicht en ruimtegevoel van de achterpassagiers worden op die manier duidelijk verbeterd. De functionaliteit van de YRV biedt u een fundamenteel nieuw vrijheidsconcept.

De achterzetels kunnen verschoven worden over een afstand van niet minder dan 150 mm, waardoor ze zich vrijelijk plooien naar uw zitruimte- en bagagebehoeften.

Ze kunnen ook in tweeën worden gedeeld en afzonderlijk opgeklapt. Daardoor ontstaat een hele serie mogelijke opstellingen, die zich aanpassen aan het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage.

Een vlakke laadvloer en de bagageruimte onder de koffer* maken u het stouwen nog makkelijker. Zodat de vakantie al bij het pakken begint!

koffer

equipment02 (1)seat

 

klapb2