WWW.P-A-C.BE

WWW.P-A-C.BE

Patrick’s American Cars

Terios – Interieur

INTERIEUR

Daihatsu Terios, een wereld van ruimte ! 
De Terios heeft een lange wielbasis en een korte neus waardoor enerzijds mooie verhoudingen gecreëerd worden maar waardoor anderzijds ook het comfort binnenin het voertuig verbeterd wordt.

De Terios biedt op een comfortabele manier plaats aan 5 volwassenen, die eveneens over een groot laadvolume kunnen beschikken voor hun bagage. (met achterste zetels in normale positie 380 l. volgens interne VDA-normen).

Niettegenstaande het compacte koetswerk, de lange wielbasis en de banden die zich op de 4 uiterste hoeken van het koetswerk bevinden, wordt binnenin het voertuig heel wat ruimte gecreëerd. De zetels kunnen in verschillende posities geplaatst worden zodat de passagiers en hun bagage gemakkelijk plaats kunnen nemen in het voertuig. Het laadoppervlak van de kofferruimte is vlak zodat heel wat ruimte gecreëerd wordt voor het opbergen van verschillende objecten.

Het stuur is in de hoogte verstelbaar. Ook de bestuurderszetel en de vasthechtingspunten van de veiligheidsgordels zijn in de hoogte regelbaar. De Terios werd zo uitgerust dat iedereen een optimale rijposities kan regelen, wat het gestalte van de bestuurder ook is.

De hogere rijpositie garandeert een uitstekend vooraanzicht, (36,7°) terwijl de draaicirkel slechts 10 m. (tussen muren) bedraagt. De Terios is bijzonder handig en bovendien is het voor alle inzittenden een aangenaam, comfortabel transportmiddel dat rijplezier verzekert.